Problem with Step 1

Go down

Problem with Step 1

Post  success4today on Mon Oct 10, 2011 11:53 am

Hello:

When I copy the

Javascript code for your web form

it will not paste it into the textcrawler. Why??

I try to type in in but it still does not visualize the form on step 1. My name is perfect.

Are there separate settings for my computer to allow javascript??

What should I do, remove step 1 and allow my computer to enable javascript?? How do I do that exactly??

Thanks,
Denise

success4today

Posts : 8
Points : 66300
Join date : 2011-10-07
Location : Detroit, Michigan

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Step 1

Post  carolssurfbiz on Mon Oct 10, 2011 5:37 pm

hi Denise,

I've had a look at your step1 page and the javascript looks like it is there, here is what you have:

<scripttype="text/javascript"src="http://forms.aweber.com/form/38/1546743238.js"></script>

http://success4today.webstarts.com/uploads/step1.html

But... you have scripttype, it should be script type. Everything else looks exactly like another javascript on someone else's site.

So you need to go back to TextCrawler for step1, and replace scripttype with script type and then upload to Webstarts again and it should work ok.

avatar
carolssurfbiz

Posts : 172
Points : 83115
Join date : 2011-09-13
Location : Eden, NSW, AU

View user profile http://www.buildyourlistwithease.com/blog

Back to top Go down

update on Step 1

Post  success4today on Tue Oct 11, 2011 8:34 am

Hello:

I did try to do exactly what you advised and textcrawler and I get this message

1 file searched 0 occurances changed in 0 files
No matches found

Why will it not let me Replace??

success4today

Posts : 8
Points : 66300
Join date : 2011-10-07
Location : Detroit, Michigan

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Step 1

Post  carolssurfbiz on Tue Oct 11, 2011 8:41 am

Hi Denise,

at this point you should probably delete your step1 file,

then extract the zipped file again to get a fresh copy,

and carefully go through the TextCrawler routine for that step1 page again.

It was probably just a typo or some random mistake, which
you will probably not make again.

That should fix your problem Smile

Carol
avatar
carolssurfbiz

Posts : 172
Points : 83115
Join date : 2011-09-13
Location : Eden, NSW, AU

View user profile http://www.buildyourlistwithease.com/blog

Back to top Go down

Thanks

Post  success4today on Tue Oct 11, 2011 9:31 am

Hello, Carol:

Step 1 worked out perfect and I do not know what happened last time but thank you very much.

By the way, I tried to enter a test email and I did not receive a response. Do I need to add my email messages in Aweber first?

I will do that now but could you just let me know if Steps 1 and 2 are correct?

Thanks, again Carol

Denise

I really appreciate all the training on setting this up.

success4today

Posts : 8
Points : 66300
Join date : 2011-10-07
Location : Detroit, Michigan

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Step 1

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum