URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Go down

URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Post  nhankey5 on Fri Nov 04, 2011 11:14 am

Unfortunately at this present time my step 1 page does not appear to be loading the video. The area where the video should be showing is completely blank.

As I am sending traffic constantly to this page I am a little bit concerned at this time that I am wasting a lot of my credits.

I have not changed any of my settings so why is this happening?

Nick Sad
avatar
nhankey5

Posts : 37
Points : 71178
Join date : 2011-10-16
Age : 62

View user profile

Back to top Go down

Same thing here

Post  rainweb on Fri Nov 04, 2011 1:27 pm

I noticed exactly the same problem, the video is not loading. So I'm actually wasting loads of credits on a dysfunctional video squeeze page - which, by the way was starting to annoy me while surfing because of the hyped up claims. Any news from admin on this?

Rainer


rainweb

Posts : 1
Points : 64453
Join date : 2011-11-04

View user profile

Back to top Go down

Problem with video on squeeze page

Post  nhankey5 on Fri Nov 04, 2011 1:42 pm

Hi Rainer,

Thanks for letting me know your seeing the same thing too.

I have sent a private message to Rick Thomas about 2 hours ago. Still waiting for a reply. In the meantime I have tried to stop as much of my traffic as possible to my site.

Nick Sad
avatar
nhankey5

Posts : 37
Points : 71178
Join date : 2011-10-16
Age : 62

View user profile

Back to top Go down

Re: URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Post  Rina Baxter (New Admin) on Fri Nov 04, 2011 5:21 pm

The problem has been fixed and all videos should be playing correctly now.

Thanks!

Rick

Rina Baxter (New Admin)
Admin

Posts : 45
Points : 70369
Join date : 2011-06-26

View user profile http://mysurfbiz.forumotion.com

Back to top Go down

Re: URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Post  nhankey5 on Fri Nov 04, 2011 6:16 pm

Thanks for your message but unfortunately as I am surfing the traffic exchanges tonight I am not seeing any of the videos working at the present time.

Nick.
avatar
nhankey5

Posts : 37
Points : 71178
Join date : 2011-10-16
Age : 62

View user profile

Back to top Go down

Re: URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Post  Rina Baxter (New Admin) on Fri Nov 04, 2011 7:12 pm

Try refreshing your cache.

Go to your surfbiz on your browser and press CTRL +R

Let me know if it works.

Rina Baxter (New Admin)
Admin

Posts : 45
Points : 70369
Join date : 2011-06-26

View user profile http://mysurfbiz.forumotion.com

Back to top Go down

Re: URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Post  nhankey5 on Fri Nov 04, 2011 8:37 pm

Hi Rick,

Thanks for your message.

I have just tried CTRL +R and have also cleaned my browser cache.

Afterwards I reloaded my step 1 page and tried CTRL +R again.

Unfortunately this has not fixed the problem.

Should I try re-loading my step I page from my desktop to replace the one currently on the webstarts server?

Nick.
avatar
nhankey5

Posts : 37
Points : 71178
Join date : 2011-10-16
Age : 62

View user profile

Back to top Go down

Video Dilema

Post  quiksurfbiz on Tue Dec 20, 2011 8:37 pm

I am also baffled by the no video the error message says
"video not found or access denied"
I tried all suggestions given above.

Does your video work Rick?

Ev Kramer

quiksurfbiz

Posts : 1
Points : 64950
Join date : 2011-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Post  Jude on Tue Dec 27, 2011 4:45 am

Ev,

Have you updated your Step 1 and Step 2 pages to the YouTube videos?

If you haven't, that could be the reason.

See Rick's post here:

http://mysurfbiz.forumotion.com/t165-huge-update-for-members-who-joined-before-12-16

Jude

Jude

Posts : 71
Points : 73862
Join date : 2011-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: URGENT - My STEP 1 PAGE HAS NO VIDEO ON IT?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum